VÅRT KONCEPT

 

ÅTERHÄMTNING

 

Vårt koncept för återhämtning på arbetsplatsen är till för att individen ska få en snabb, effektiv och tilltalande såväl fysisk som mental avslappning.

 

Det gör att man laddar med ny energi och både orkar utföra ett bra arbete hela dagen och även ha energi kvar när arbetsdagen är slut.

 

Detta sker i våra massagefåtöljer dels via massage och dels via avslappningsinstruktioner, musik och mental träning i hörlurar.

 

Avslappningen, musiken och massagen frisätter även lugn-och-ro-hormonet Oxytocin, vilket påverkar alla kroppens uppbyggande processer på ett positivt sätt.

MENTAL TRÄNING

 

Det räcker inte med fysisk vila utan hjärnan måste också få vila, en powernap .

 

Med avslappnings¬programmen, som är speciellt framtagna av för att användas i våra massage fåtöljer, finns den hjälp som behövs för att kunna slappna av helt och hämta ny kraft.

 

Genom att lära sig avslappning, och att regelbundet använda den, gör att man kan må så mycket bättre och få mer energi.

 

Med mental träning kan man utvecklas som person och förbättra sina förutsättningar inom de flesta områden.

 

Självkänsla, självförtroende, hälsa, stress, sömn, koncentration, minne, kreativitet, prestation och intuition är några av de områden som kan påverkas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FYSISK ÅTERHÄMTNING

 

Spänningar i muskulaturen kan uppstå vid både mental och fysisk anspänning.Vid mycke stress eller pm mar har en monoton arbetsställning kan vissa muskler bli spända och en återhämtning av dessa blir extra viktig.

 

För avslappning i muskulaturen är regelbunden massage till stor hjälp, Kan man slappna av mentalt uppnår man resultatet ännu snabbare

 

För bästa effekt behövs massagebehandling ett par gånger i veckan.

 

Vi använder oss av en massagefåtölj som skannar och ställer in sig för varje individ, vilket garanterar att massagen alltid träffar rätt.

 

Med unika massagetekniker och inställningsalternativ kan man få en behandling som väl motsvarar den från en mänsklig massör.

 

Fåtöljen är mycket lättanvänd och har flera förinställda program att välja på.

Copyright 2012 © All Rights Reserved