FUJI JP 1000

 

Japanska Fuji är en medicinskt certifierad massagefåtölj med högsta möjliga kvalitét.

 

Våra massagestolar har unika massageprogram som masserar hela kroppen

 

Fåtöljen har förprogrammerade program, Du kan öven ställa in egna program som helt anpassar sig efter dina önskemål

 

3 knapptryck så är du igång

 

Displayen har touch knappar

 

Läs mer om våra egna koncept som snabbt förvandlar ert kontor till en oas av lugn och harmoni där man kan slappna av och återhämta energi genom daglig massage. Du och dina kollegor kommer att uppskatta det enormt.

 

Massage i världsklass kombineras med musikterapi eller återhämtningsövningar som kopplas via Code scanner direkt till användarens telefon och egna hörlurar.

 

Sedan över tusen år har massage fungerat som lindrande och förebyggande behandling. Massage mjukar upp, ökar blodcirkulation, förbättrar genomblödning av hjälper kroppen att frigöra slaggprodukter.

 

Massage har även en stor effekt på att minska stressnivån i kroppen. Vid nära kroppskontakt frigör kroppen ett hormon, Oxytocin – kroppens eget Valium – som skapar lugn och motverkar stress.

 

Att regelbundet, ett flertal gånger per vecka, få massage är bland de mest effektiva sätten att bli av med bl.a. stresshuvudvärk, stela axlar, musarm, sömnstörningar etc.

 

Massage på jobbet-konceptet är för dig som vill höja dina anställdas produktivitet, kreativitet och återhämtning. Och samtidigt sänka ohälsa, sjukfrånvaro och arbetströtthet.

 

 

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved